Skocz do zawartości

net
4
game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

5C058300-8CD9-41E4-AC0E-3CD1A181F933.thumb.png.61f0fe5b41d0e5e854fec465b2aba2a1.png

VitaRush Pharmacy to niewielka, ale solidnie zaopatrzona apteka, która już wkrótce pojawi gsię na mapie Los Santos. Za jej powstaniem stoi Harry Capazzo — ktoś, kto dobrze zna realia życia w tym mieście i wie, że prędzej czy później każdy trafia do miejsca, gdzie zdrowie przestaje być „sprawą na później”.

To nie będzie wielka sieciówka ani korporacyjny punkt bez duszy.

VitaRush to miejsce dla ludzi — takich, którzy potrzebują czegoś na szybko, bez zbędnych formalności i bez uczucia, że ktoś zagląda im w życie bardziej niż trzeba.

Na miejscu będzie można zaopatrzyć się zarówno w podstawowe środki medyczne, jak i rzeczy przydatne w mniej komfortowych sytuacjach, które w Los Santos zdarzają się… częściej niż powinny. Obsługa będzie prosta — przychodzisz, mówisz czego potrzebujesz i wychodzisz z tym, po co przyszedłeś.

W planach jest regularne prowadzenie lokalu, a z czasem również rozwinięcie działalności o dodatkowe godziny otwarcia lub zatrudnienie kogoś do pomocy — tak, żeby apteka była dostępna wtedy, kiedy faktycznie jest potrzebna.

VitaRush Pharmacy nie ma być tylko kolejnym punktem na mapie — ma być miejscem, do którego się wraca, bo wiadomo czego się spodziewać.

33ED48E0-97AC-4835-BC6D-ED0A628D41CE.thumb.png.4eee20c04c495a036e222de3554f2d86.png

(tutaj oczywiście dostosujemy ceny do gospodarki serwera)

016FD42A-2557-43DE-AEC0-AC08FBD97FE2.thumb.png.3c179186be57d6726deb837dd0c9826f.png

C9D3392F-CB8A-4536-83C4-A1248F82290F.thumb.png.bdaaee07f9d05933f82814436ddc109c.png

(szczerze nie przeglądałem innym propozycji i jeśli miejsce jest zajęte na pewno znajdziemy coś innego)

1D38ADDE-61EC-4023-B3A5-1B80176F1178.thumb.png.975815907c0e3db6f81616fa61ec2282.png

Na wstępie chciałbym przeprosić za brak wyjustowania tekstu — pisałem wszystko z telefonu, a forum średnio jest do tego przystosowane, więc mogło to wyjść trochę niechlujnie.

Co do mnie, to swoją przygodę z N4G zaczynałem już w latach 2013–2014, później miałem przerwę, a następnie wróciłem i w latach 2017–2018 i grałem głównie w LSPD. Dzięki temu miałem okazję dobrze poznać serwer oraz klimat RP. Może ktoś jeszcze mnie pamięta — kojarzę np. że z xCrimerem byliśmy na tej samej szkółce LSPD jako kadeci 🙂

Poza tym prowadziłem też jakieś mniejsze biznesy, typu szkoła jazdy, więc coś tam już ogarniam w tym temacie.

Wróciłem tutaj w sumie z czystej nostalgii — wpisałem sobie ostatnio w Google nazwe forum i byłem w szoku, że serwer wraca. Tym bardziej naszło mnie, żeby spróbować jeszcze raz, bo przez te lata trochę się zmieniło — pojawił się nowy członek rodziny, a i zaraz trójka z przodu jeśli chodzi o wiek 😄

Na pewno nie będzie już tyle czasu na granie co kiedyś, ale postaram się robić co w mojej mocy i w miarę możliwości uczestniczyć w życiu serwera i pchać jakoś ten w/w biznes 🙂

Edytowane przez Amayer
Opublikowano (edytowane)

Ja akurat jestem z pokolenia, które jeszcze uczyło się w szkołach. Jestem po liceum profilowanym w zakresie humanistyki i często zdarza mi się używać myślnika — chociaż Ty pewnie wiesz lepiej. 🙂

1 godzinę temu, zugi napisał(a):

“ — “ Typowy znak ktory generuje chat gpt. Chociaz OOC mogles sam napisac, powodzenia.

Edytowane przez Amayer
Nie dało się nic wpisać po cytacie
  • 4 tygodnie później...