Amayer Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) VitaRush Pharmacy to niewielka, ale solidnie zaopatrzona apteka, która już wkrótce pojawi gsię na mapie Los Santos. Za jej powstaniem stoi Harry Capazzo — ktoś, kto dobrze zna realia życia w tym mieście i wie, że prędzej czy później każdy trafia do miejsca, gdzie zdrowie przestaje być „sprawą na później”. To nie będzie wielka sieciówka ani korporacyjny punkt bez duszy. VitaRush to miejsce dla ludzi — takich, którzy potrzebują czegoś na szybko, bez zbędnych formalności i bez uczucia, że ktoś zagląda im w życie bardziej niż trzeba. Na miejscu będzie można zaopatrzyć się zarówno w podstawowe środki medyczne, jak i rzeczy przydatne w mniej komfortowych sytuacjach, które w Los Santos zdarzają się… częściej niż powinny. Obsługa będzie prosta — przychodzisz, mówisz czego potrzebujesz i wychodzisz z tym, po co przyszedłeś. W planach jest regularne prowadzenie lokalu, a z czasem również rozwinięcie działalności o dodatkowe godziny otwarcia lub zatrudnienie kogoś do pomocy — tak, żeby apteka była dostępna wtedy, kiedy faktycznie jest potrzebna. VitaRush Pharmacy nie ma być tylko kolejnym punktem na mapie — ma być miejscem, do którego się wraca, bo wiadomo czego się spodziewać. (tutaj oczywiście dostosujemy ceny do gospodarki serwera) (szczerze nie przeglądałem innym propozycji i jeśli miejsce jest zajęte na pewno znajdziemy coś innego) Na wstępie chciałbym przeprosić za brak wyjustowania tekstu — pisałem wszystko z telefonu, a forum średnio jest do tego przystosowane, więc mogło to wyjść trochę niechlujnie. Co do mnie, to swoją przygodę z N4G zaczynałem już w latach 2013–2014, później miałem przerwę, a następnie wróciłem i w latach 2017–2018 i grałem głównie w LSPD. Dzięki temu miałem okazję dobrze poznać serwer oraz klimat RP. Może ktoś jeszcze mnie pamięta — kojarzę np. że z xCrimerem byliśmy na tej samej szkółce LSPD jako kadeci 🙂 Poza tym prowadziłem też jakieś mniejsze biznesy, typu szkoła jazdy, więc coś tam już ogarniam w tym temacie. Wróciłem tutaj w sumie z czystej nostalgii — wpisałem sobie ostatnio w Google nazwe forum i byłem w szoku, że serwer wraca. Tym bardziej naszło mnie, żeby spróbować jeszcze raz, bo przez te lata trochę się zmieniło — pojawił się nowy członek rodziny, a i zaraz trójka z przodu jeśli chodzi o wiek 😄 Na pewno nie będzie już tyle czasu na granie co kiedyś, ale postaram się robić co w mojej mocy i w miarę możliwości uczestniczyć w życiu serwera i pchać jakoś ten w/w biznes 🙂 Edytowane 14 Kwietnia przez Amayer 0 Cytuj
zugi Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia “ — “ Typowy znak ktory generuje chat gpt. Chociaz OOC mogles sam napisac, powodzenia. 0 Cytuj
Amayer Opublikowano 18 Kwietnia Autor Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Ja akurat jestem z pokolenia, które jeszcze uczyło się w szkołach. Jestem po liceum profilowanym w zakresie humanistyki i często zdarza mi się używać myślnika — chociaż Ty pewnie wiesz lepiej. 🙂 1 godzinę temu, zugi napisał(a): “ — “ Typowy znak ktory generuje chat gpt. Chociaz OOC mogles sam napisac, powodzenia. Edytowane 18 Kwietnia przez Amayer Nie dało się nic wpisać po cytacie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi