Caesar Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Sparta Gym to nowo powstała siłownia zlokalizowana w samym sercu dzielnicy Market, założona przez lokalnego biznesmena – Caesar’a Moore. Miejsce to powstało z prostej, ale silnej idei - stworzenia przestrzeni, w której nowoczesność i elegancja spotykają się z surowym profesjonalizmem i prawdziwą pasją do sportu. Modernistyczne, surowe wnętrze idealnie wpasowuje się w wysokie standardy dzielnicy Market, jednocześnie nie tracąc swojego mocnego charakteru. Historia i idea tego miejsca zaczyna się od osobistej wizji. Caesar Moore, wieloletni entuzjasta sportów siłowych, zauważył, że w prestiżowej części Los Santos brakuje miejsca z "duszą". Większość lokali to masowe kluby fitness. Sparta Gym ma być inna – to prawdziwa kuźnia charakterów. Sama nazwa "Sparta" nie jest przypadkowa - stanowi hołd dla żelaznej dyscypliny, determinacji, przesunięcia własnych granic oraz braterstwa, które rodzi się we wspólnym wylewaniu potu na sali treningowej. Strefa walki i projekt Legion Fight Club - hala główna została wyposażona w najwyższej klasy, nowoczesny sprzęt marki BeeS, który gwarantuje użytkownikom pełne bezpieczeństwo i maksymalny komfort podczas treningu. To, co jednak najbardziej wyróżnia Sparta Gym, to profesjonalna strefa sportów walki. To właśnie tutaj, pod szyldem Legion Fight Club, planowana jest organizacja cyklicznych gal oraz turniejów, które mają na celu wyłonienie najlepszych zawodników w stanie San Andreas. Nasz ring to nie tylko miejsce treningów, ale arena, na której rodzić się będą legendy lokalnego sportu, przyciągając fanów mocnych wrażeń z całego miasta. Kadra i suplementacja - w Sparta Gym nie ma miejsca na półśrodki. Biznes zatrudnia wyłącznie wyselekcjonowanych, najlepszych trenerów personalnych oraz instruktorów sztuk walki. To specjaliści, którzy z pełnym zaangażowaniem zaopiekują się każdym klientem pragnącym zmienić swoją sylwetkę i styl życia. Dopełnieniem kompleksowej oferty jest firmowy punkt sprzedaży, oferujący szeroki wachlarz najwyższej jakości suplementów i odżywek wspomagających aktywność fizyczną. (Uzupełnie po starcie) Karnet siłowy - ? Karnet na sztuki walki - ? Suplement siłowy - ? Cześć wszystkim! Większość z Was może mnie kojarzyć ze starego nicku WhiteStar – pod którym od lat prowadziłem dla Was Sparta Gym. To było miejsce, w którym wielu z nas spędziło setki godzin świetnej rozgrywki. Dodatkowo dużo z Was może mnie kojarzyć z robiących wrażenie interiorów :). Wychodzę z inicjatywą nie tylko odświeżenia legendarnej siłowni, ale też z projektem Legion Fight Club. Mam zamiar aktywnie nakręcać grę dla serwera – organizować eventy, gale i turnieje sztuk walki, co otworzy furtki do gry dla zawodników, lokalnych mediów czy firm ochroniarskich. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi