Chica Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) MedCare Pharmacy - to świeżo otwarta, nowoczesna apteka zlokalizowana w centrum miasta Los Santos. Właścicielką apteki jest Angela Lopez, kobieta latynoskiego pochodzenia która po latach pracy w Los Santos Government postanowiła otworzyć własny biznes. Zamiast kolejnej restauracji czy też siłowni, stworzyła miejsce gdzie liczy się przede wszystkim zdrowie klienta i szybka, dyskretna obsługa. Tutaj nie usłyszysz zbędnego gadania... wchodzisz, mówisz co potrzebujesz - czy to podstawowe leki, coś na ból głowy po ciężkiej nocy, czy… coś mocniejszego „zbijającego uzależnienie”. Wszystko załatwiane szybko, profesjonalnie i bez zbędnych pytań. Za odpowiednią cenę dostajesz dokładnie to, czego potrzebujesz. Niezależnie czy jesteś zwykłym mieszkańcem LS, biznesmenem, czy kimś kto woli załatwiać sprawy po cichu - W MedCare Pharmacy załatwisz swoje medyczne sprawy szybko, przyjemnie i bez żadnych problemów. MedCare Pharmacy - bo zdrowie nie czeka. (cennik zostanie uzupełniony po starcie serwera) (przykładowe miejsce, dopasuje się do tego co wybierze administracja) Cytat Cześć 🙂 IC gram w urzędzie ale wystarczy mi czasu żeby poprowadzić aptekę, w przeszłości prowadziłam już biznesy, pozdrawiam! Edytowane 31 Marca przez Chica 4 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 5 Kwietnia HR Opublikowano 5 Kwietnia Aplikacja zaakceptowana, wyślij prywatną wiadomość z tytułem MedCare Pharmacy - BIZNES gdzie musisz wysłać swojego discorda 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi