FragDiGGer Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) IC Po latach pracy „na czarno” i współpracy z różnymi grupami ulicznymi, Silas postanowił otworzyć własny warsztat – miejsce, gdzie jakość i reputacja będą najważniejsze. Dmitriev Customs ma być nie tylko zwykłym warsztatem, ale również punktem spotkań dla pasjonatów motoryzacji oraz klientów szukających profesjonalnych usług. Silas Dmitriev to doświadczony mechanik o wschodnich korzeniach, który od najmłodszych lat miał styczność z motoryzacją. Wychowany w trudnym środowisku, nauczył się naprawiać wszystko – od zwykłych sedanów po wysoko zmodyfikowane pojazdy uliczne. Znany jest z dokładności, lojalności wobec klientów oraz braku tolerancji dla partactwa. Oferta: - Naprawy mechaniczne (silnik, zawieszenie, układ hamulcowy) - Tuning wizualny i mechaniczny - Diagnostyka pojazdów - Personalizacja aut (RP: zmiany, przeróbki, projekty) Lokalizacja: Idlewood OOC: Cześć, chcę stworzyć aktywny i realistyczny warsztat, który będzie generował RP dla innych graczy – zarówno cywilnych, jak i organizacji. Mam doświadczenie w odgrywaniu postaci i prowadzeniu biznesów więc myślę, że będzie to ciekawe miejsce na mapie serwera. Edytowane 6 Kwietnia przez FragDiGGer lokalizacja 4 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 5 Kwietnia HR Opublikowano 5 Kwietnia Aplikacja zaakceptowana, wyślij prywatną wiadomość z tytulem Dmitriev Customs - BIZNES gdzie musisz wysłać swojego discorda 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi