Skocz do zawartości

net
4
game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

warsztat_logo.thumb.png.740f82dd6b34bb4a353ce2731fcb65d0.png

IC
Po latach pracy „na czarno” i współpracy z różnymi grupami ulicznymi, Silas postanowił otworzyć własny warsztat – miejsce, gdzie jakość i reputacja będą najważniejsze.
Dmitriev Customs ma być nie tylko zwykłym warsztatem, ale również punktem spotkań dla pasjonatów motoryzacji oraz klientów szukających profesjonalnych usług. 

Silas Dmitriev to doświadczony mechanik o wschodnich korzeniach, który od najmłodszych lat miał styczność z motoryzacją. Wychowany w trudnym środowisku, nauczył się naprawiać wszystko – od zwykłych sedanów po wysoko zmodyfikowane pojazdy uliczne. Znany jest z dokładności, lojalności wobec klientów oraz braku tolerancji dla partactwa.

Oferta:

- Naprawy mechaniczne (silnik, zawieszenie, układ hamulcowy)

- Tuning wizualny i mechaniczny

- Diagnostyka pojazdów

- Personalizacja aut (RP: zmiany, przeróbki, projekty)

Idlewood 

obraz_2026-04-06_162518803.thumb.png.6df9b6c614ef4e929b7e83211d362d6b.png

OOC:
Cześć, chcę stworzyć aktywny i realistyczny warsztat, który będzie generował RP dla innych graczy – zarówno cywilnych, jak i organizacji. Mam doświadczenie w odgrywaniu postaci i prowadzeniu biznesów więc myślę, że będzie to ciekawe miejsce na mapie serwera.

Edytowane przez FragDiGGer