zeloslav Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca przywrócić biznes nauki jazdy bo to było coś z czym zawsze kojarzył n4g i miało z tym styczność 100% graczy chce napierdalania kółek po aleji gwiazd do wyrobienia 10km dodatkowo zajebista frajda była z wodowania i dachowania frajerów 7 Cytuj
CHMIEL Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca za te ostatnie zdanie jestem za tym pomysłem 0 Cytuj
Daltoneq Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Jak się mówi nazwę "NET4GAME" to od razu przychodzi wspomnienie jak się ujeżdżało manane 10k przebiegu 10k napraw po Alei Gwiazd. Jak najbardziej jestem ZA przywróceniem nauki jazdy... 4 Cytuj
Hanysek Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Fajnie , jak to bylo na lsce. Sie odpowidalo na pytania, fajna gra RP. Potem jazda po miescie... Fajine to bylo. Teraz Trzeba czekac ilu graczy bedzie dziennie online. 0 Cytuj
Caesar Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Ahh… te wspomnienia…. Oczywiście jak najbardziej jestem za. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi