Prezes Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Pump Gym - Nowo powstała firma założona przez Ricardo Perez rozkłada swoje skrzydła na dzielnicy Idlewood. Wielka zajawka trenowania swojego ciała poprowadziła mnie do stworzenia nowej placówki, w której każdy mógłby się rozwijać fizycznie. Świetna ekipa trenerów personalnych jak i dietetyków zrobi dla każdego jak najlepszy plan pod dane predyspozycje. Profesjonalny sprzęt pod każde wymogi jak i upodobania jest u nas dostępny. Mamy również chęci do organizowania gali na których każdy by mógł spróbować swoich sił w pełni legalnie na ringu. W lokalu chcemy zrobić jak najbardziej komfortową i przyjazną atmosferę dla naszych klientów, ale i oczywiście pracowników. Z otwarciem ogłaszamy rekrutację na stanowisko pracownika jak i stanowisko kierownicze które będzie nagradzane premią! Karnet silowy - (uzupelnie po stacie) Suplement silowy - sztuki walki - woda - red bull - Ricardo Perez - To może silownia wyjdzie. Mam duzo wolnego czasu, wiec mysle ze biznes bedzie prowadzony tak jak trzeba. Pozdro 0 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 5 Kwietnia HR Opublikowano 5 Kwietnia Aplikacja zaakceptowana, wyślij prywatną wiadomość z tytułem PUMP GYM - BIZNES gdzie musisz wysłać swojego discorda. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi