Heavyweight Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Świeżo otwarty salon samochodowy założony przez znanego inwestora Raymonda Honeystreet'a. Sam właściciel znany jest z licznych biznesów w centrum jak i nie tylko. Zarząd, oczywiście znajdują się w nim liczne osoby, które mają ogromne pojęcie na temat sprzedaży jak i importu nowych pojazdów dla naszych klientów. Firma będzie starać się sprowadzać każdego rodzaju pojazdy dla danego klienta. Formalności będą dopinane w ciągu kilkunastu minut, a sama transakcja będzie odbywała się w jak najszybszym możliwym czasie! Pełne doradztwo personelu jak i gwarancja firmy uczynią uśmiech jak i zadowolenie klienta! Los Santos, Market - Nasza siedziba znajduję się tuż obok metra na dość popularnej dzielnicy market ((Cennik zostanie zaktualizowany po starcie serwera)) Raymond Honeystreet - Tel:(???) Matthew Rodriguez - Tel:(???) Poszukujemy!!! *Specjalisty ds. obsługi klienta *Kierownika z doświadczeniem w sprzedaży pojazdów luksusowych *Ekipy sprzątającej Siemanko, kiedy już totalnie straciłem nadzieję na to że będzie jeszcze okazja pograć ze starymi znajomymi w sampa, to nagle okazało się że serwer wraca po jakimś czasie, tak jak na poprzedniej edycji. Chcę spróbować swoich sił w centrum, i bawić się w biznesmena. Część ludzi kojarzy biznesy pod szyldem Empire, i większość to same pozytywne opinie. 2 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 5 Kwietnia HR Opublikowano 5 Kwietnia Aplikacja zaakceptowana, mozliwe ze lokalizacja bedzie do zmiany wyslij swojego discorda do mnie na pv. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi