Lisonek Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Khan Motors to nowo powstała firma wchodząca na rynek jako profesjonalny dealer pojazdów nowych oraz używanych na terenie Los Santos. Naszym celem jest dostarczanie klientom sprawdzonych i w pełni przygotowanych do użytkowania pojazdów, spełniających najwyższe standardy jakości oraz bezpieczeństwa. Zespół Khan Motors tworzą osoby posiadające doświadczenie w branży motoryzacyjnej oraz handlowej, co pozwala nam na indywidualne i rzetelne podejście do każdego klienta. Wiedza zdobywana na przestrzeni lat umożliwia nam dokładną selekcję pojazdów oraz ich odpowiednie przygotowanie przed wprowadzeniem do oferty sprzedażowej. W naszej ofercie znajdują się zarówno pojazdy fabrycznie nowe, jak i starannie wyselekcjonowane egzemplarze używane, które przechodzą szczegółową weryfikację techniczną. Dbamy o to, aby każdy oferowany pojazd posiadał przejrzystą historię oraz był wolny od wad prawnych i technicznych. Jako rzetelny dealer zapewniamy kompleksową obsługę na każdym etapie zakupu – od doradztwa przy wyborze odpowiedniego pojazdu, aż po finalizację transakcji. Priorytetem Khan Motors jest budowanie zaufania klientów poprzez profesjonalizm, uczciwość oraz wysoką jakość świadczonych usług. Nasza firma – Khan Motors Oferujemy: Konkurencyjne ceny pojazdów dostosowane do realiów rynku Szeroki wybór samochodów nowych oraz używanych Profesjonalne doradztwo przy wyborze odpowiedniego pojazdu Indywidualne podejście do każdego klienta Przyjazną i spokojną atmosferę podczas każdej transakcji Doświadczony i zaangażowany zespół pracowników Dla pracowników: Terminowe wynagrodzenie System premiowy uzależniony od zaangażowania i wyników Stabilne warunki zatrudnienia Możliwość rozwoju w branży motoryzacyjnej Pracę w zgranym i profesjonalnym zespole - Darrin Khan - - - - - - - - Witam z tej strony Darrin Khan, chciałbym otworzyć swój pierwszy biznes którym będzie Salon samochodowy Khan Motors, Widziałem że jest jeszcze zapotrzebowanie na salony samochodowe więc myślę czemu by nie spróbować, prowadziłem kiedyś parę biznesów więc wiem z czym to się je, planuję otworzyć też w przyszłości jeszcze jeden biznes, co do biznesu chciałbym żeby panowała tu spokojna atmosfera żeby salon był rozpoznawalny w jakimś stopniu będę starał się do tego dążyć i go ulepszać. Dzięki za przeczytanie miłego! (Logo z AI, grafiki ze starego biznesu) (Jeżeli coś do poprawy piszcie odrazu w OOC wiem że mało ale na siłę nie wymyślę) Edytowane 27 Marca przez Lisonek 0 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 5 Kwietnia HR Opublikowano 5 Kwietnia Aplikacja zaakceptowana, wyslij swojego discorda do mnie na pv z tytulem Khan Motors - biznes 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi