Skocz do zawartości

net
4
game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.8c4be5b8a8d1aa388952f76af662fa99.png

Nowo powstała firma Crew Exclusive Cars wchodząca na rynek jako wiodący dealer pojazdów fabrycznie nowych jak i używanych spełnia swoje zadania w zadowalający sposób. Nasz zespół to fachowcy z długim doświadczeniem w branży motoryzacyjnej. To, czego nauczyliśmy się przy spędzonych wielu godzinach w warsztacie  pozwala nam na eksperckie i indywidualne podejście do każdego z oferowanych przez nas aut. Naszym Klientom udostępniamy możliwość zakupu fabrycznie nowych pojazdów w dogodnych cenach, ale także wybranych, dokładnie zdiagnozowanych i przygotowanych do jazdy używanych egzemplarzy pojazdów.  Jako rzetelny salon aut nowych i używanych troszczymy się o naszych Klientów, a także o stan sprzedawanych pojazdów. Wszystkie oferowane przez nas pojazdy silnikowe mają pełną historię serwisową i użytkową oraz są pozbawione wad związanych z prawem. Na każdym etapie służymy profesjonalnym wsparciem nie tylko w wyborze odpowiedniego auta, ale również w jego późniejszym serwisowaniu w licencjonowanym warsztacie.

image.png.194defb293a3c37ddf22d072c45a3523.png

Oferujemy

Dogodne ceny pojazdów

Spore doświadczenie w branży motoryzacyjnej

Miłą atmosferę

życzliwość wobec klientów

Wspaniała ekipa zarządu

Dla pracowników

Wypłata na czas

Premie dla pracowników za dokonany wkład

image.png.e7dfc95ff2659f825904252f5d4ac7bb.png

-

-

image.png.1649583cbdfdb565b26a0101f3307cd4.png

-

-

-

image.png.5e89ea063b9123a2a4ef65a4c6812524.png

image.thumb.png.a515d06009560547a626e4cfd5f70687.png

image.png.2913e8a78524462a301b80a548598fb9.png

Witam, postanowiłem, że spróbuje po raz kolejny dołożyć coś od siebie, współpracując z Crew-Tune wpadliśmy na pomysł zrobić coś w stylu sieci biznesów. Jest zapotrzebowanie na salony, więc czemu nie spróbować? Więc jestem i ubiegam się o zaakceptowanie, urozmaici to moją, jak i grę innych graczy serwera. Mam w planie dążyć to tego, aby ten salon był tak samo dobrze prosperujący jak konkurencja, a kto wie - może nawet lepiej! Nie ograniczamy się jedynie do wbijania duty, lecz również wchodzimy w konwersacje z innymi graczami i na tych podstawach będzie się kreować ten właśnie salon. Mam nadzieję, że ekipa rozpatrzy to pozytywnie i niedługo zobaczymy się jako na prawdę dobrze prosperująca firma!