Gigix Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca (edytowane) Nowo powstały warsztat, założony przez fana i maniaka motoryzacji, który już od dzieciaka majstruje przy pojazdach. Po długo przepracowanych godzinach w warsztacie Mercer postanowił zadziałać na własną rękę i założyć własny biznes z którego będzie czerpał dużo frajdy, ale również zarabiał pieniądze, z których nie tylko będzie wynagradzał pracowników, ale też rozwijał swoją przyszłość. Zdobyte doświadczenie pozwala zaoferować klientom usługi na wysokim poziomie, a jednocześnie w konkurencyjnej cenie. Warsztat ofertę serwisową kieruje do osób, którym zależy na wysokim standardzie i doskonałej obsłudze klienta. Warsztat Crew Tune to właśnie ten z którego zawsze wyjedziesz zadowolony i podjarany wyglądem swojej fury. Lokalizacja warsztatu pozwala na to,że będziesz widywać tam różnego typu przyjeżdżające gabloty. (Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać mapa serwera więc dodaje losowe zdjęcie gdzie chciałbym żeby mniej więcej się znajdował) Mercer Mokhov E-mail: Numer komórkowy: Lakierowanie Wymiana/Montaż Przegląd Zderzak tylny Zderzak przedni Bagażnik Światło (prawe/lewe) Drzwi (pasażer/kierowca) Maska samochodowa Opona samochodowa Opona motocyklowa Wynagrodzenia dla pracowników Premie nadgodzinowe Premie dla kierowników za zatrudnianie Witam, postanowiłem otworzyć swój pierwszy warsztat samochodowy, ale zarazem swój pierwszy biznes na tym serwerze. Nadszedł ten czas żeby założyć coś swojego. Mam na celu rozruszać jeszcze bardziej to miejsce. Nasza gra nie ogranicza się do wbijania tzw. /duty, zatem myślę że podołam i poradzę sobie z prowadzeniem własnego biznesu, i poruszę w jakimś stopniu gospodarkę serwera robiąc z tego dobrze prosperujący biznes. Będzie to też kolejne miejsce pracy,liczę na wspaniałą współpracę. Edytowane 24 Marca przez Gigix 2 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 26 Marca HR Opublikowano 26 Marca Aplikacja zaakceptowana prosze o prywatna wiadomosc z nickiem discord. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi