Skocz do zawartości

net
4
game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

undefined-Imgur.png.a927facd02c2e5431b31cccae2c7ed8a.png

Nowo powstały warsztat, założony przez fana i maniaka motoryzacji, który już od dzieciaka majstruje przy pojazdach. Po długo przepracowanych godzinach w warsztacie Mercer postanowił zadziałać na własną rękę i założyć własny biznes z którego będzie czerpał dużo frajdy, ale również zarabiał pieniądze, z których nie tylko będzie wynagradzał pracowników, ale też rozwijał swoją przyszłość. Zdobyte doświadczenie pozwala zaoferować klientom usługi na wysokim poziomie, a jednocześnie w konkurencyjnej cenie. Warsztat ofertę serwisową kieruje do osób, którym zależy na wysokim standardzie i doskonałej obsłudze klienta. Warsztat Crew Tune to właśnie ten z którego zawsze wyjedziesz zadowolony i podjarany wyglądem swojej fury. Lokalizacja warsztatu pozwala na to,że będziesz widywać tam różnego typu przyjeżdżające gabloty.

undefined-Imgur2.png.d8057cf9b5fa7caa834d65e50f01d05f.png
(Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać mapa serwera więc dodaje losowe zdjęcie gdzie chciałbym żeby mniej więcej się znajdował)

undefined-Imgur.jpg.6e5c1d48e5d50706b442460c8dbde8bb.jpg

undefined-Imgur3.png.3f0f4081014c72e2cbce13d40f5cc1c6.png

Mercer Mokhov

E-mail:

Numer komórkowy: 

undefined-Imgur4.png.494d8c20879dd95b4ce5ce884f1f449a.png

Lakierowanie

Wymiana/Montaż

Przegląd

Zderzak tylny

Zderzak przedni

Bagażnik

Światło (prawe/lewe)

Drzwi (pasażer/kierowca)

Maska samochodowa

Opona samochodowa

Opona motocyklowa

undefined-Imgur5.png.996348522b9b3747f0aab295fa31a71b.png

Wynagrodzenia dla pracowników

Premie nadgodzinowe

Premie dla kierowników za zatrudnianie

undefined-Imgur6.png.7dd2b2df43db8c79e84f3b1e9a9cf36c.png

Witam, postanowiłem otworzyć swój pierwszy warsztat samochodowy, ale zarazem swój pierwszy biznes na tym serwerze. Nadszedł ten czas żeby założyć coś swojego. Mam na celu rozruszać jeszcze bardziej to miejsce. Nasza gra nie ogranicza się do wbijania tzw. /duty, zatem myślę że podołam i poradzę sobie z prowadzeniem własnego biznesu, i poruszę w jakimś stopniu gospodarkę serwera robiąc z tego dobrze prosperujący biznes. Będzie to też kolejne miejsce pracy,liczę na wspaniałą współpracę.

Edytowane przez Gigix