JamesBongs Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) ------ Pig Pen ' NIGHT Club - Został zbudowany zgodnie z prostą filozofią: aby wprowadzić do życia nocnego w Los Santos nowe i stale ewoluujące doświadczenie. Współpracowaliśmy z wymarzonym zespołem projektantów, profesjonalistów i specjalistów z branży, aby stworzyć środowisko oparte na najnowocześniejszych technologiach wizualnych i dźwiękowych, formatach muzycznych i wystroju wnętrz. Nasze wewnętrzne mapowanie 3D i niestandardowe treści wideo, w połączeniu z naszym jedynym w swoim rodzaju systemem dźwiękowym, zapewniają niezrównaną podróż do klubu nocnego którego jeszcze nie widzieliście. Klub zapewnia idealne miejsce na imprezy prywatne i firmowe każdego rodzaju i wielkości. Club znajduje się w samym sercu Wschodniego Los Santos. Dzięki czemu jest idealnym miejscem na premierę i afterparty. Nasz utalentowany, wewnętrzny zespół zajmujący się produkcją wydarzeń może stworzyć wyjątkowe środowisko specjalnie dla Twojej imprezy, od dekoracji, przez kwiaty, po dekoracje stołowe, gobo i nie tylko. Gwarantujemy udane i niezapomniane wydarzenie, jeśli zarezerwujesz je w naszym klubie. Łącząc nowoczesny wystrój z surowymi, industrialnymi akcentami, Club prezentuje nowoczesne koncepcje kreatywne, takie jak rozległy, zatopiony parkiet, podwyższona kabina DJ-a, przestronne prywatne stoły z niezrównaną widocznością na scenie oraz najnowocześniejsze projekty audiowizualne i oświetleniowe w całym obiekcie. Przestronnie rozplanowany salon VIP ma panoramiczny niezakłócony widok na scenę. Duże odstępy między stołami zapewniają przestronną swobodę. Jeśli nastrój się poprawi, zasponsoruj sobie erotyczny taniec na kolanach w „PIG PEN CLUB”. Jest idealnym miejscem na prywatny taniec i można go podziwiać tylko w strefie VIP. Usiądź w barze VIP a podniesiona podłoga zapewni Ci idealny poziom, gdy usiądziesz w naszych pluszowych krzesłach VIP. Więc następnym razem, gdy przyjedziesz do Clubu, zapewnij sobie VIP-owskie traktowanie! Pig Pen ' NIGHT Club to największy w Los Santos klub nocny oraz ze striptizem. Cztery pełne bary alkoholowe, trzy sceny z główną sceną o powierzchni ponad 400 metrów kwadratowych, ponad 50 telewizorów HD, skyboksy, bar sportowy i pełną restaurację serwującą najsmaczniejsze dania z Los Santos. Zapytaj o smażonego homara podczas następnej wizyty. Posiadamy dwa poziomy zabawy. Jeśli chcesz oglądać sport, odwiedź nas w sportowym w barze, pokazującym wszystkie najważniejsze lokalne i krajowe wydarzenia sportowe. Posiada sześć ogromnych ekranów telewizyjnych HD do oglądania wielu wydarzeń jednocześnie, a także sześć stołów bilardowych, nieustanne zawody w rzutki i liczne gry wideo. ----- Za klub jest odpowiedzialny Afroamerykanin posługujący się imieniem Craig. Craig będąc pewnym siebie mężczyzną i dążącym do swoich celów jest zawsze przewidywalny i zdeterminowany i zawsze podejmuje ryzyko dzięki czemu żadne wyzwania nie są dla niego niczym obcym. CRG, bo takim pseudonimem posługuje się wspomniany Craig postawił sobie cel z górnej półki a mianowicie stworzenie i zaprojektowanie nocnego klubu wraz ze striptizem, w którym każda pełnoletnia osoba będzie mogła znaleźć w nim miejsce. W samym klubie oprócz występów tancerek ze striptizem, będą cyklicznie organizowane koncerty znanych artystów. Klub w swojej istocie będzie przyciągał całe miasto gdy tylko zapadnie zmrok! OOC: Cześć! Mam w planach zrobić klub nocny w miejscu gdzie teraz znajduję znany każdemu PIG PEN. Chciałbym żeby mój klub stał się jednym z najbardziej uczęszczanych i najpopularniejszych miejsc w mieście. Tworzę go z myślą o wszystkich graczach, którzy będą mogli czerpać przyjemności z tego miejsca i cieszyć się pełnią życia podczas widowiskowych imprez czy też pokazu striptizerek. Brakuje mi takiego miejsca w mieście więc postanowiłem że ja go stworzę. W klub będą zaangażowani również inni gracze na stanowiskach barmanów lub tancerek. Szefowie - JamesBong / Gangster Edytowane 23 Marca przez JamesBongs 2 Cytuj
Maniek_z_Tira Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca ja to tam nie bede chodzil patrzec jak muj stary matke w rogi robi 1 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 26 Marca HR Opublikowano 26 Marca Z uwagi na to, że już jeden twój darmowy biznes został zaakceptowany, muszę odrzucić. Aplikacja została odrzucona z uwagi na wyczerpany limit darmowych biznesów. Jednocześnie, doceniając włożony wysiłek, chcielibyśmy zaproponować 50% zniżki na zdrapkę umożliwiającą otwarcie biznesu. Po jej odbiór prosimy zgłosić się po starcie do mnie lub do @Toffy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi