Skocz do zawartości

net
4
game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

GRAFAWAREKGLOWNA.webp.e9ec5edcfb58e18c3d37400da511742b.webp

Firma Santos Garage jest nowo powstałym Warsztatem Samochodowym otwartym na początku 2020 roku założona przez dwóch lokalnych inwestorów Aro Sancheza i jego przyjaciela Kazukiego Tanaki. Serwis jest owocem współpracy dwóch zapaleńców pasjonujących i fascynujących się motoryzacją posiadają oni budżet, umiejętności oraz zapał do pracy. Warsztat jest zadbany oraz nowoczesny wszelakie usługi oferowane w warsztacie opierają się na najnowszej technologii dzięki czemu usługi są świadczone na najwyższym poziomie. Firma posiada specjalistów w różnych częściach modyfikacyjnych pojazdów.
Oferujemy wymianę części pojazdów, naprawę silników, modernizacje pojazdów jak i lakierowanie. Prowadzimy także doradztwo tuningowe gdzie pracownik zapozna was z dostępnymi częściami. Części sprowadzamy prosto od producentów dzięki naszym współpracom nie korzystamy z chińskich zamienników które łatwo ulegają zniszczeniu.

CENNIK_WAREK.webp.d886f684ed248abc791dea3c7f4633d4.webp

((Tutaj będzie cennik wrócę zaktualizować za niedługo)) 

Oferujemy wymianę części pojazdów, naprawę silników, modernizacje pojazdów jak i lakierowanie. Prowadzimy także doradztwo tuningowe gdzie pracownik zapozna was z dostępnymi częściami.Części sprowadzamy prosto od producentów dzięki naszym współpracom nie korzystamy z chińskich zamienników które łatwo ulegają zniszczeniu.

LOKALIZACJAWAREK.webp.bf790b179163fe88dd733e552519b1a7.webp

brama.thumb.png.9964e39d8b6f02315834ebdc84f9de85.png

REKRUTACJAWAREK.webp.932e68b28abded93f4efeb011ef13ab4.webp

Santos Garage oferuje swoim pracownikom:
-elastyczne godziny pracy

-miłą atmosfere

-profesjonalny sprzęt

-wynagrodzenie dzienne

-dodatkowe wynagrodzenie za sumiennie wykonywane obowiązki(premie)

Wymagania:

znajomości w mechanice pojazdów samochodowych, blacharstwie, lakiernictwie

przepracowania dziennie jednej godziny w pracy

sumiennego wykonywania powierzonych obowiązków

punktualności

profesjonalizmu

kultury 
Chcesz podjąć z nami współprace? Jesteś właścicielem biznesu który bazuje na wymagalności pojazdu a twoi pracownicy często go psują? Zadzwoń do nas i podpisz z nami umowę

z której dwie strony będą mieć korzyści i będą zadowolone przywileje ustalimy przy spotkaniu.

Kontakt do Zarządu:
twoj nick - nr telefonu

OOC:

Siemka postanowiłem wystartować z Warsztatem ponieważ żadnego na Markecie nie widziałem ani nie znalazłem w przyszłości dalekiej lub niedalekiej w zależności od tego jak będzie prosperował biznes mamy zamiary tuningować jakieś fury i rozdawać je klientom główny plan z początku był taki by umilić sobie czas i stworzyć coś swojego będziemy też co chwilę urozmaicać ten Warsztat jakimiś nowościami

Edytowane przez CHMIEL
Opublikowano

Pamiętam, że na poprzedniej edycji miałem swój warsztat w tamtym lokalu i jako że nie był to mój jedyny biznes to oddawałem go pod kontrole Chmiela i bardzo fajnie mu szło prowadzenie tego, więc powodzenia i liczę na to, że twoja apka przejdzie.