CHMIEL Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) Firma Santos Garage jest nowo powstałym Warsztatem Samochodowym otwartym na początku 2020 roku założona przez dwóch lokalnych inwestorów Aro Sancheza i jego przyjaciela Kazukiego Tanaki. Serwis jest owocem współpracy dwóch zapaleńców pasjonujących i fascynujących się motoryzacją posiadają oni budżet, umiejętności oraz zapał do pracy. Warsztat jest zadbany oraz nowoczesny wszelakie usługi oferowane w warsztacie opierają się na najnowszej technologii dzięki czemu usługi są świadczone na najwyższym poziomie. Firma posiada specjalistów w różnych częściach modyfikacyjnych pojazdów. Oferujemy wymianę części pojazdów, naprawę silników, modernizacje pojazdów jak i lakierowanie. Prowadzimy także doradztwo tuningowe gdzie pracownik zapozna was z dostępnymi częściami. Części sprowadzamy prosto od producentów dzięki naszym współpracom nie korzystamy z chińskich zamienników które łatwo ulegają zniszczeniu. ((Tutaj będzie cennik wrócę zaktualizować za niedługo)) Oferujemy wymianę części pojazdów, naprawę silników, modernizacje pojazdów jak i lakierowanie. Prowadzimy także doradztwo tuningowe gdzie pracownik zapozna was z dostępnymi częściami.Części sprowadzamy prosto od producentów dzięki naszym współpracom nie korzystamy z chińskich zamienników które łatwo ulegają zniszczeniu. Santos Garage oferuje swoim pracownikom: -elastyczne godziny pracy -miłą atmosfere -profesjonalny sprzęt -wynagrodzenie dzienne -dodatkowe wynagrodzenie za sumiennie wykonywane obowiązki(premie) Wymagania: znajomości w mechanice pojazdów samochodowych, blacharstwie, lakiernictwie przepracowania dziennie jednej godziny w pracy sumiennego wykonywania powierzonych obowiązków punktualności profesjonalizmu kultury Chcesz podjąć z nami współprace? Jesteś właścicielem biznesu który bazuje na wymagalności pojazdu a twoi pracownicy często go psują? Zadzwoń do nas i podpisz z nami umowę z której dwie strony będą mieć korzyści i będą zadowolone przywileje ustalimy przy spotkaniu. Kontakt do Zarządu: twoj nick - nr telefonu OOC: Siemka postanowiłem wystartować z Warsztatem ponieważ żadnego na Markecie nie widziałem ani nie znalazłem w przyszłości dalekiej lub niedalekiej w zależności od tego jak będzie prosperował biznes mamy zamiary tuningować jakieś fury i rozdawać je klientom główny plan z początku był taki by umilić sobie czas i stworzyć coś swojego będziemy też co chwilę urozmaicać ten Warsztat jakimiś nowościami Edytowane 5 Kwietnia przez CHMIEL 0 Cytuj
seban.int Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Pamiętam, że na poprzedniej edycji miałem swój warsztat w tamtym lokalu i jako że nie był to mój jedyny biznes to oddawałem go pod kontrole Chmiela i bardzo fajnie mu szło prowadzenie tego, więc powodzenia i liczę na to, że twoja apka przejdzie. 1 Cytuj
Maniek_z_Tira Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca ja bym chcial sie zatrudnic czasem cos tam przy ciongniku majstruje ale tylko u sonsiada jak go nie ma bo mu czesci zapierdalam 1 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 26 Marca HR Opublikowano 26 Marca Aplikacja zaakceptowana prosze o prywatna wiadomosc z nickiem discord. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi