Janpook Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) O firmie: San Andreas Taxi to duża korporacja która została założona 21 maja 1980 roku. Jest najszybciej rozwijająca się korporacja w stanie San Andreas która może zaoferować przewóz klientów, jedzenia, części do pojazdów. San Andreas Taxi otwiera nowy oddział pod nazwą Los Santos Taxi a jej Prezesem Zarządu został Marcus Ford który jest zaufany wiele firm przewozowych Jesteśmy korporacją, która na pierwszym miejscu stawia wygodę, oraz bezpieczeństwo klienta Chcemy poświęcać nasz czas, aby mieszkańcy Los Santos mogli poczuć się komfortowo i szybko docierać w wybrane przez siebie miejsca. Taksówki są zawsze zadbane i czyste, są sprawdzane pod względem czystości dwa razy w tygodniu, więc kierowcy dbają o to aby klient nie musiał się niekomfortowo czuć. samochody są również sprawne w 100% technicznie i mechanicznie. Zapewniamy komfort i bezpieczeństwo o każdej porze dnia i nocy. Do każdego klienta podchodzimy z pełną kulturą i profesjonalizmem. Nasza oferta: – Przewozy taksówkarskie na terenie Los Santos, – Przewozy jedzenia oraz części do pojazdów, – Wynajem samochodu z kierowcą, – Wynajem limuzyny z kierowcą, – Obsługa imprez. Nasze taryfy: Przewozy osób w mieście w dzień: 25$ / KM, Przewozy osób w mieście w nocy: 15$ / KM, (Od 20:30 do 6:00) Edytowane 22 Marca przez Janpook 1 Cytuj
kierownik Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Moim zdaniem dobra frakcja bez dwoch zdan! Emperor taxi 4ever. 1 Cytuj
Janpook Opublikowano 22 Marca Autor Opublikowano 22 Marca 8 minut temu, kierownik napisał(a): Moim zdaniem dobra frakcja bez dwoch zdan! Emperor taxi 4ever. Oj tak, moje Emperorsy. 😄 0 Cytuj
Maniek_z_Tira Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca pszyjmujeta bez lejcy bo mnie jebły niebieskie za cepeenem 0 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 26 Marca HR Opublikowano 26 Marca Aplikacja zaakceptowana, wyślij prywatną wiadomość z tytułem LOS SANTOS TAXI - BIZNES gdzie musisz wysłać swojego discorda 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi