kierownik Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Co lepiej kupić jak myślicie, słyszałem że A4 B7 miewa sporo awarii elektryki jak i B6, ale jestem ciekaw waszego zdania ? 0 Cytuj
HR Ank666 Opublikowano 22 Marca HR Opublikowano 22 Marca audi a3 to syf od najstarszego do najnowszego 1 Cytuj
Prezes Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) A3 ma strasznie malo miejsca w środku. Weźmiesz dwóch większych ziomali to się będą cisnąć. Z drugiej strony też zależy jaki silnik, jakbyś wziął 1.8 turbo w quattro to to jest jeb*na wyścigówka. A4 b7 też fajna maszyna, już więcej miejsca to wygodniej dla pasażerów. Ja wybierałem między a4 b8 a a6 c6 i wybrałem c6 bo właśnie te miejsce - jak siedzisz z tyłu to jak szef. Więc jak masz zamiar jeździć sam bo np nie masz kolegów to jeden ch*uj co weźmiesz. Pozdrawiam Edytowane 22 Marca przez Prezes 0 Cytuj
PapugaPL Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca to już chyba bardziej od ciebie zależy, czy podoba ci sie combi/sedan/hatchback... no i silniki w b7 omijać 2.0tdi bo tam jest imbus 8mm 🙂 a tak jak i w a4 i a3 1.9tdi i 1.8t top, i najlepiej w "quattro" haldex w a3 a torsen w a4 1 Cytuj
Cryptonik Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Szczerze to ani to ani to, ja bym uderzył w E90 🙂 2.0d n47 napeawde udane autka 0 Cytuj
Sowad Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Osobiście mam audi a3 8p 1.6tdi w sportback, rodzina 2+1, wakacje? pojemny bagażnik, w środku miejsca ok, wszystko pod ręką, dupowóz do miasta jak i na trasy, mega wygodne i skrętne. 0 Cytuj
kubson Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca po co kupować taki szrot? kup sobie opel, toyota, renault, seat, hyundai czy inne tego typu marki - kupisz nowsze i lepsze niż kaudi. proste. 0 Cytuj
DawidGra Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Insignie se kup, mam dwa lata, diesel idzie jak głupi, tylko pamiętaj uszczelkę smoka oleju wymieniać xD 0 Cytuj
Majsterekk Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Jedno i drugie spoko - 1.8T lub 1.9 w klekocie i będzie git, ale oba gniją w standardowych miejscach błotniki przód tył doły drzwi i klapa też potrafi coś wyskoczyć. 0 Cytuj
Caesar Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Z dwojga złego już B7 jest o niebo lepsze. Jak chcesz kupić to mam B7 w 3.0 TDI quattro po mapie w ABT z fakturą i wykresem. Sama mapa w ABT 2.000€, seria 204km obecnie 252km 550Nm. 2x S-line, automat. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi