Skocz do zawartości

net
4
game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A3 ma strasznie malo

miejsca w środku. Weźmiesz dwóch większych ziomali to się będą cisnąć. Z drugiej strony też zależy jaki silnik, jakbyś wziął 1.8 turbo w quattro to to jest jeb*na wyścigówka. A4 b7 też fajna maszyna, już więcej miejsca to wygodniej dla pasażerów. Ja wybierałem między a4 b8 a a6 c6 i wybrałem c6 bo właśnie te miejsce - jak siedzisz z tyłu to jak szef. Więc jak masz zamiar jeździć sam bo np nie masz kolegów to jeden ch*uj co weźmiesz. Pozdrawiam

Edytowane przez Prezes
Opublikowano

to już chyba bardziej od ciebie zależy, czy podoba ci sie combi/sedan/hatchback... no i silniki w b7 omijać 2.0tdi bo tam jest imbus 8mm 🙂 a tak jak i w a4 i a3 1.9tdi i 1.8t top, i najlepiej w "quattro" haldex w a3 a torsen w a4

Opublikowano

Osobiście mam audi a3 8p 1.6tdi w sportback, rodzina 2+1, wakacje? pojemny bagażnik, w środku miejsca ok, wszystko pod ręką, dupowóz do miasta jak i na trasy, mega wygodne i skrętne. 

Opublikowano

po co kupować taki szrot? kup sobie opel, toyota, renault, seat, hyundai czy inne tego typu marki - kupisz nowsze i lepsze niż kaudi. proste.

Opublikowano

Z dwojga złego już B7 jest o niebo lepsze. 

Jak chcesz kupić to mam B7 w 3.0 TDI quattro po mapie w ABT z fakturą i wykresem. 

Sama mapa w ABT 2.000€, seria 204km obecnie 252km 550Nm. 

2x S-line, automat.