xCrimer Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) W tym temacie możecie zadawać wszelakie pytania odnośnie LSPD. Zapytania musza mieć charakter frakcyjny i nie odbiegać od tematu. Posty mające na celu prowokacje, będą usuwane. Zapraszam do dyskusji poniżej. Edytowane 25 Marca przez xCrimer 2 Cytuj
mazi Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Jakie nastawienie macie wobec rozgrywki między LSPD a półświatkiem? Czy macie dywizje, która będzie nastawiona na dobrą grę IC i integrację z półświatkiem, czy gra będzie opierać się na wjazdach na strefy w celu łapanek lub przeszukań? 0 Cytuj
xCrimer Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca 15 minut temu, mazi napisał(a): Jakie nastawienie macie wobec rozgrywki między LSPD a półświatkiem? Czy macie dywizje, która będzie nastawiona na dobrą grę IC i integrację z półświatkiem, czy gra będzie opierać się na wjazdach na strefy w celu łapanek lub przeszukań? Hej! do gry z półświatkiem od zawsze wyznaczona jest dywizja (East Division). Bezpośrednio grają na wschodniej części miasta, ich gra głównie opiera się na interakcji z organizacjami przestępczymi, zazwyczaj nie zatrzymują za błahe rzeczy, typu niezastosowanie się do sygnalizacji świetlnej, czy zapięcia pasów, tak jak ma to miejsce w centralnej części miasta. Jeśli chodzi o naloty, to z tego nie zrezygnujemy, to już zależy od was, czy dacie podstawy do takich akcji. Jeśli na danej dzielnicy będą częste strzelaniny, lub drogą wywiadu dowiemy się o nielegalnym handlu bronią/narkotykami, to takie wjazdy będą miały miejsce. Co do gry czysto IC, to tak - jak najbardziej East Divion będzie z wami próbować pograć IC, dodatkowo zezwalam wyznaczonej osobie z East (o której tylko ja wiem) by mogła pograć skorumpowanego funkcjonariusza. Przechodząc do końca mojej wypowiedzi to tak: będzie można pograć IC, ale wszystko zależy od jakości waszej gry i czy gra nie będzie opierała się tylko na ostrzałach w stronę LSPD. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi